Bothy Threads ~ Counted Cross Stitch Kit ~ Follow Me 1 ~ Cats ~ XFM1

Bothy Threads ~ Counted Cross Stitch Kit ~ Follow Me 1 ~ Cats ~ XFM1Creatieve hobby's, Handwerken, Borduren, kruissteek !. Staat:: Nieuw: Een gloednieuw, ongebruikt, ongeopend, onbeschadigd object in de oorspronkelijke verpakking (indien verpakking van toepassing is). De verpakking moet hetzelfde zijn als in de detailhandel, tenzij het object door de fabrikant is verpakt in een verpakking die niet voor detailhandel is bestemd, zoals een onbedrukte doos of een plastic zak. Zie de aanbieding van de verkoper voor volledige details. Alle definities van de staat bekijken : Size: : 11 x 33cm , MPN: : XFM1: Modified Item: : No , Brand: : Bothy Threads: Custom Bundle: : No , Non-Domestic Product: : No: Theme: : Animals/ Insects , Count: : 14: Type: : Cross Stitch , EAN: : 5060038381385 ,

Bothy Threads ~ Counted Cross Stitch Kit ~ Follow Me 1 ~ Cats ~ XFM1
Bothy Threads ~ Counted Cross Stitch Kit ~ Follow Me 1 ~ Cats ~ XFM1
Bothy Threads ~ Counted Cross Stitch Kit ~ Follow Me 1 ~ Cats ~ XFM1
Bothy Threads ~ Counted Cross Stitch Kit ~ Follow Me 1 ~ Cats ~ XFM1
Bothy Threads ~ Counted Cross Stitch Kit ~ Follow Me 1 ~ Cats ~ XFM1